top of page

JOHAN WALLSTEN

Försäljningschef & föreläsare

Johan kommer med en gedigen bakgrund inom försäljning där han tidigare arbetet med detta område i såväl business to business men även agerat bidmanager och i projetledande roll ansvarat för försäljning business to goverment. 

Johan anser att utbildning är något som skall tillhandahållas för alla på en nivå som såväl motiverar och utvecklar åhöraren, detta genomförs genom teoretisk fakta i samråd med egna erfarenheter och externa referenser. Något av de bästa Johan vet är att kunna se en indvid som kommer från minimal kompetens att bli erfaren inom ämnet och få en egen realisation av hur mycket mer det alltid finns att lära! 

RosLec_porträtt23-02.jpg

UTBILDAR I & KARRIÄR

Dessa fakta är ej utömmande

FÖRSÄLJNING

Utbildar idag i såväl personlig försäljning B2B som strategisk och social/digital försäljning samt försäljning mot offentlig sektor via B2G.

INKÖP & UPPHANDLING

Utbildar idag i bland annat i operativa inköp, författande av inköpsdokument i relation med inköpsprocessen men även inom offentlig upphandling. 

PROJEKTLEDNING

Utbildar idag inom båda delar av projektledning med såväl ledarskap, kommunikation och grupps utveckling som projektlivscykeln, organisation och dokumentation

2020-NU

RosLec AB

Johan inledde sin karriär i Roslec hösten 2020 med föreläsning & har sedan dess på omfattande nivå föreläst på YH men även för företag. Sedan 2022 har Johan även tagit det övergripande ansvaret för RosLec´s kund-relationer & försäljningsavdelning. Utöver detta bedriver även johan ett aktivt arbete inom UF skåne som handledare på gymnasiell nivå och jurymedlem.

2020-2023

S-Group Solutions AB

Under åren här spenderade Johan sin tid i en bred variation av roller där han inledde inom innesälj för att gå vidare till kundansvarig innan det bar vidare, under tiden hos RosLec har johan fortsatt konsulta till företaget som bland annat projektledare & bidmanager.

2018-2020

Stockholm School of Business

Under dessa år spenderade Johan tiden i skolbänken där han själv studerande på yrkeshögskola med utbildningen "Key Account Management". Han hade under sin tid där även LIA på såväl Rögle BK och S-Group solutions i säljande roller. 

MERITERANDE CERTIFIKAT & LICENSER

Closers Only

The Academy &

the executive

Jordan Belford

Straight line persuation

Europass International

B2B Salesperson

KOM I KONTAKT MED MIG

076 802 28 22

  • LinkedIn
bottom of page