top of page

Om RosLec AB

Över 10 år inom YH

Blue Timeline Cycle Presentation (1).png

INSPIRING KNOWLEDGE

Vår slogan står för vår vision om att inspirera till ökad kunskap genom inspirerande föreläsningar. Oavsett kurs så är vårt mål att motivera varje student till att vilja lära sig ämnet, och att se värdet i att utöka sina kunskaper.

Logga standard.png

Vår logotyp uppkom ur den grundläggande inspirationen till kunskap. Vi tror start på konceptet att kunskapen växer sig stor och ståtlig precis som kunskapens träd samtidigt som böcker hjälper att nå upp till toppen. Inom många kulturer har även lila associerats till kunskap vilket gav vår grundläggande färg i bolaget  

Älskade av de studerande för sin tydlighet, "lätt att följa" och sitt positiva engagemang är det naturligtvis en stor plusfaktor. Denna kombination av ett lyckat pedagogiskt upplägg och smidighet i det administrativa gör det helt underbart att jobba med RosLec.

Roslec är mycket lätta att ha att göra med, de är lösningsorienterade och tillhandahåller mycket kompetenta och professionella kursledare

"Dela positiv feedback i form av omdömen. Klicka för att lägag till egna."

"Dela positiv feedback i form av omdömen. Klicka för att lägag till egna."

"Dela positiv feedback i form av omdömen. Klicka för att lägag till egna."

yh.png

Grundidén med yrkesutbildningar är att fylla luckor i arbetsmarknaden. Utbildningssamordnare, företag och arbetsgivare i branschen skräddarsyr yrkesutbildningar utifrån arbetsmarknadens behov.


Enligt myndigheten för yrkeshögskolan, (Myh) är det omkring 80-90 procent som får jobb direkt efter sin YH-utbildning. Samtidigt som MYh påtalar att inom en del branscher, där brist och behov är som störst, utlovas nästintill jobbgaranti efter utbildningen. 

YH
bottom of page