top of page

Välkommen till oss på RosLec!

Nedan finner du våra föreläsare med specialistkompetens inom Pedagogik!

Martin.png

Martin Rosell

VD & Föreläsare - Juridik & Affärsområden

Martin är företagets grundare, innehar en dubbel masterexamen i juridik och har över 10 års erfarenhet av utbildning, träning samt coachning av studenter, idrottare och föreläsare.


Utöver diverse juridiska ämnen såsom handelsrätt, skatterätt, fastighetsrätt och arbetsrätt, föreläser Martin även i Pedagogik, Presentationsteknik, Ledarskap och Kommunikation.

Emmie.png

Emmie Sumelius

Utbildningschef & Föreläsare - Juridik

Emmie är jurist med bakgrund som yrkesofficer inom den finska militären. Emmie har stor passion för såväl utbildning som juridik, och har en extra förkärlek för familjerätt samt straffrätt. Ämnen som hon med mycket goda resultat undervisat i vid ett flertal yrkeshögskolor.


Emmie har i sin roll som utbildningsansvarig det yttersta ansvaret för kvalitetssäkring av den utbildning vilken RosLec AB bedriver.

Johan.png

Johan Wallsten

Affärsutvecklare & Föreläsare - Affärsområden

Johan är försäljningsrådgivare specialiserad inom såväl B2B som B2G. Med tidigare erfarenheter som account manager, projektledare och bid manager, anammar Johan ett pragmatiskt förhållningssätt till utbildning, som säkerställer att all kunskap som förmedlas är praktiskt tillämpbar.

Johan har i sin roll som affärsutvecklare ansvar för att utveckla RosLecs samarbeten, såväl existerande som nya.

Sabina.png

Sabina Mujanovic

Föreläsare - Juridik

Sabina är jurist med flera års erfarenhet som gymnasielärare samt föreläsare  inom utbildning på Yrkeshögskola. Sabina har med stor framgång undervisat i ett flertal juridiska ämnen, och är företagets främsta expert inom byggjuridik samt  de juridska aspekterna av upphandling.

Fabian.png

Fabian Rosengren

Föreläsare - Juridik

Fabian är jurist som tidigare studerat på lärarprogrammet vid Malmö Universitet. Med en kombination av ämneskompetens, specialkompetens inom pedagogik levererar Fabian förstklassig utbildning inom diverse juridiska ämnen.

Bo-Axel.png

Bo-Axel Stark

Föreläsare - Juridik

Bo-Axel tror starkt på att inlärning fungerar bäst kombinerat med glädje, skratt och energi. Tillsammans med ett gediget engagemang, mycket energi samt ämneskompetens föreläser Bo-Axel om olika juridiska ämnen. Detta innefattar primärt föreläsning inom är civilrätt, GDPR och internationell rätt. Bo-Axel har även, utöver sin Jurkand, en LLM i digitala rättigheter (Law in a Digital Economy) från Catolica Global School of Law i Lissabon, Portugal.

Erik.png

Erik Brunnström

Föreläsare - Affärsområden

Erik är kommersiell ledare specialiserad inom affärer. Genom tidigare erfarenheter som marknadsansvarig för två av Sveriges mest framstående idrottsföreningar har Erik många års erfarenhet inom ledarskap-, marknadsföring- och evenemangsledning. Dessa erfarenheter tillsammans med stor styrelse erfarenhet säkerställer att all kunskap som förmedlas är kvalitativ och tillämpbar.

Erik (2).png

Ludwig Thrana

Föreläsare - Juridik & Affärsområden

Ludwig är affärsjurist med bakgrund inom handelsrätt. Ludwig föreläser inom juridik med specialisering inom kommersiell affärsjuridik, dvs. avtalsrätt, köprätt, GDPR och bolagsrätt.

bottom of page