top of page

Välkommen till oss på RosLec!

Nedan finner du våra föreläsare med specialistkompetens inom Pedagogik!

Martin.png

Martin Rosell

Grundare, VD & Föreläsare
Martin@roslec.com
070 308 47 68

Ämne: Juridik & Ledarskap

Martin är företagets grundare, innehar en dubbel masterexamen i juridik och har över 10 års erfarenhet av utbildning, träning samt coachning av studenter, idrottare och föreläsare.


Utöver diverse juridiska ämnen såsom handelsrätt, skatterätt, fastighetsrätt och arbetsrätt, föreläser Martin även i Pedagogik, Presentationsteknik, Ledarskap och Kommunikation.

Untitled design (31).png

Johan Wallsten

Johan är försäljnings & inköpsrådgivare specialiserad inom såväl B2B som B2G. Med tidigare erfarenheter som account manager, projektledare och bid manager, anammar Johan ett pragmatiskt förhållningssätt till utbildning, som säkerställer att all kunskap som förmedlas är praktiskt tillämpbar.

Johan har i sin roll som affärsansvarig det yttersta ansvaret för dialog inom befintliga som nyinkomna samarbeten till RosLec ABs organisation.

Erik.png

Erik Brunnström

Utbildningschef & Föreläsare
Erik@roslec.com

070 399 02 93
Ämne: Affärer & ledarskap

Erik är en kommersiell ledare specialiserad inom sport och affärer. Han har tidigare varit marknadsansvarig för två av Sveriges mest framstående idrottsföreningar och har många års erfarenhet inom ledarskap, management, marknadsföring och evenemangsledning. ​

 

Erik har i sin roll som utbildningsansvarig det yttersta ansvaret för kvalitetssäkring samt uppbyggnaden och leverans av RosLec ABs

Sabina.png

Sabina Mujanovic

Sabina är jurist med flera års erfarenhet som gymnasielärare och utbildning på Yrkeshögskola. 

Sabina har med stor framgång undervisat i ett flertal juridiska ämnen, och är företagets främsta expert inom byggjuridik samt upphandling.

Med sin långa erfarnehet inom såväl yrkeshögskolan som utbildning säker Sabina alltid högsta kvalitet på varje föreläsningstillfälle.

Fabian.png

Fabian Rosengren

Fabian är jurist som tidigare studerat på lärarprogrammet vid Malmö Universitet. Med en kombination av ämneskompetens, specialkompetens inom pedagogik och humor levererar Fabian förstklassig utbildning inom diverse juridiska ämnen.

Bo-Axel.png

Bo-Axel Stark

Bo-Axel tror att inlärning fungerar bäst kombinerat med glädje, skratt och energi. Tillsammans med ett gediget engagemang, mycket energi och ämneskompetens föreläser Bo-Axel om olika juridiska ämnen.

 

Favoritområden att föreläsa inom är avtalsrätt, GDPR och LOU. Bo-Axel har även, utöver sin Jurkand, en LLM i digitala rättigheter (Law in a Digital Economy) från Catolica Global School of Law i Lissabon, Portugal.

Untitled design (9).png

Joel Nordström

Föreläsare
joel@roslec.com

Ämne: Juridik

Joel kommer i grunden från den estiska världen men tog efter gymnasiet och några års studier inom bland annat sociologi en helomvändning och tog en juristexamen.

 

Joel har tidigare erfarenheter med tjänster inom såväl svensk som europeisk rätt vilket skapar en stor portfölj som Joel tar med sig in in klassrummet när han föreläser inom diverse juridiska ämnen 

Untitled design (32).png

Oscar Abrahamsson

Föreläsare
oscar@roslec.com

Ämne: Affärer

Oscar är en entreprenör och kommersiell ledare som verksammat i många olika branscher. Oscars stora passion är idrott och affärer med en förkärlek till försäljning och ekonomi som så väl utbildning.

 

Med både universitet och yh i ryggen, med kombination av många års yrkeserfarenhet, har Oscar en bred ämneskompetens som säkerställer hög kvalitet och inspirerande föreläsningar.

Untitled design (33).png

Mathilda Thelander

Föreläsare
forelasare@roslec.com
Ämne: Affärer
 

Mathilda är en erfaren försäljningsrådgivare specialiserad inom B2B och B2G. Med bakgrund som fastighetsmäklare och erfarenheter inom försäljning, inköp och grupphantering, har hon en praktisk och resultatinriktad inställning till utbildning.

 

Mathilda är också en dedikerad gruppinstruktör inom spinning och älskar att balansera en aktiv livsstil med professionella prestationer.

Untitled design (18).png

Amira Rosell

Koordinator
Amira@roslec.com
Ämne: Juridik & Affärer
 

Amira är i grunden fastighets-mäklare med fördjupad kunskap inom juridik & affär relaterad till förmedling av bostäder. Detta i kombination med djup grafisk kompetens leverar Amira mycket ämnesinriktade föreläsningar.

 

Amira har även i sin roll som koordinator det yttersta ansvaret för logistik inom RosLec

bottom of page